TOP

Mercedes hoofdsponsor grote modetentoonstelling Voici Paris! Haute Couture

Mercedes-Benz Nederland is hoofdsponsor van de tentoonstelling Voici Paris! Haute Couture, die gisteren begon in het Gemeentemuseum Den Haag. De expositie duurt van 20 februari tot en met 6 juni 2010. Mercedes wil hiermee zijn band met de internationale mode- en designwereld versterken.

‘Elegantie, stijl, innovatie en perfectie zijn kwaliteiten die Mercedes met mode verbinden’, somt manager marketing & communicatie Peter Zijlstra van Mercedes-Benz Nederland op in het vakblad MarketingTribune. De relatie tussen auto en mode is symbiotisch, vindt hij. ‘Auto-ontwerpers en modedesigners houden rekening met tijdgeest, trends en maatschappelijke invloeden.’

Mercedes is al meer dan tien jaar partner in de internationale modewereld en titelsponsor van de Mercedes-Benz Fashion Weeks in Berlijn, New York, Los Angeles, Miami en Mexico City. In 2007 startte Mercedes samen met de Dutch Fashion Foundation met de Mercedes-Benz Dutch Fashion Awards.

Voici Paris! Haute Couture is een groots opgezette tentoonstelling, met topstukken uit de geschiedenis van de haute couture en creaties uit huidige collecties van Dior, Chanel, Christian Lacroix en Jean Paul Gaultier. De ontwerpen zijn ‘vers van de catwalk’ en nog niet eerder in Nederland te zien geweest. Er is ook vaderlandse couture, met stukken van Jan Taminiau, Frans Molenaar en Fong-Leng.

www.mbfashionweek.com

www.youtube.com/mbusa
www.gemeentemuseum.nl

Lees meer over Merdeces op Automobielmanagement.nl