TOP

Martin Margiela volgende gastdesigner voor H&M

Het concept rond de gastcollecties van designers is voor H&M nog lang niet uitgeput. De Zweedse retailer gaat voor herfst/winter 2012 een samenwerking aan met Maison Martin Margiela.

Vanaf 15 november 2012 is de collectie kleding en accessoires voor mannen en vrouwen van Maison Martin Margiela te koop bij 230 H&M-winkels en in de webshop. Hoe de collectie er uit gaat zien is nog even afwachten, maar gezien het handschrift van het modehuis zal het vast en zeker conceptueel en origineel zijn.

Democratie

“De democratie van onze mode is altijd de kern geweest van onze creativiteit en de samenwerking met H&M stelt ons in staat deze missie een nieuwe impuls te geven. We zullen de contrasterende universums van de twee modehuizen samenbrengen op een manier die iedereen zal verrassen”, zegt Maison Martin Margiela.

Team

Maison Martin Margiela is een Frans modehuis, dat sinds 1988 bestaat en bekend staat om zijn conceptuele en tijdloze stijl, nieuwe volumes en vormen en een originele toepassing van kleding. Martin Margiela zelf trok zich in 2009 terug uit Maison Martin Margiela en de designafdeling presenteert zich sindsdien nadrukkelijk als team.