TOP

Marc Aurel: vernieuwende collectie die meerdere seizoenen gedragen moet kunnen worden

Wat heeft de pandemie veranderd als het om mode gaat? Het is een vraag die ook Marc Aurel zichzelf stelt en waarop het antwoord wordt gegeven in de collectie voor lente-zomer 2022.

Wat Marc Aurel betreft, moet mode sowieso vernieuwend zijn en meerdere seizoenen kunnen worden gedragen. Daarbij legt het vrouwenmodemerk voor de periode na de pandemie sterk de nadruk op innovatie. Geïnspireerd op de jaren negentig zijn opvallende novelties in de collectie de cropped stijlen in nog draagbare lengtes en de maxi-lengte voor jackets, sweats, outdoor, T-shirts en knitwear.

De blazer is eveneens duidelijk aanwezig, al is die er niet meer voor formele gelegenheden, maar trendy en sportief en in lange uitvoering een ideale combinatie met een legging. In 2022 ziet Marc Aurel ons wel weer naar feestelijke gelegenheden gaan en zorgt het ook voor chic en glamour in de collectie. Daarnaast blijft ook casual belangrijk en gaat het door met de sportieve Fit for Fashion lijn die afgelopen winter zijn debuut maakte.

Info: roling-import.nl, 020-6103355