TOP

Lovely Sisters: een volwassen collectie in krachtige kleuren

Kleuren weerspiegelen op dit moment een tijd van wereldwijde heroriëntatie. De zoektocht naar rijke kleuren is een uitdrukking van het verlangen naar vreugde en positiviteit in het dagelijks leven.

Met de lente/zomercollectie 2023 biedt Lovely Sisters iets om naar uit te kijken: wij interpreteren optimisme, lichtheid en helderheid.

De kracht van kleur

De onzekerheid die we op dit moment voelen, zal door de aanhoudende economische, politieke en ecologische crisissen een dominante factor blijven, maar onze klanten gaan op zoek naar manieren om dit gevoel van onbehagen in evenwicht te brengen met optimisme. Kleuren helpen daarbij.

Wij vertrouwen daarom op de stralende kracht van Blossom Rosé, High Risk Red en Navy Blue in een maritieme look en deze komen overal in terug. Met puur wit wordt helderheid en frisheid toegevoegd aan de collectie. Horizontale en dwarslopende strepen zorgen daarbij voor een echt strandgevoel. Bloemenprints bieden vrouwelijkheid en natuurlijkheid. Getekend in onze Key Colours zijn ze ook een teken van vreugde en zelfbewustzijn.

“Met de lente/zomercollectie 2023 vieren wij het leven. Onze focus ligt daarom op Casual Urban Chic-items in krachtige kleuren, die via jurken, jumpsuits en klassieke confectiekleding in maart een voorproefje geven van sociale evenementen en feesten.” – lovely sisters Head of Design Melanie Warmuth

Casual Urban Chic

Lovely Sisters staat voor tijdloze, sportieve maar vrouwelijke styles. Wij houden van de vrouwelijke nonchalance en combineren zelfbewust lenteachtige kledingstukken met direct draagbare katoenen stoffen, viscose en jerseys. De combinatie van comfortabele materialen en klassieke stijlen loopt als een rode draad door alle leveringsperioden. Bij ons vinden vrouwen hun favoriete, modieuze en verfijnde kledingstukken in de maten 36 t/m 48 die hun bestaande garderobe verfraaien.

Over Lovely Sisters

Tot nu toe hadden vrouwen in de bloei van hun leven de keuze tussen mode die past, maar afkomstig was van merken die al door hun moeder of oma werden gedragen.  Of betaalbare kleding, maar niet van hoge kwaliteit. Of modieuze kleding, maar niet verkrijgbaar in grote maten. Lovely Sisters maakt daar nu een einde aan en begint iets compleet nieuws.

Jens Herzig, oprichter en managing director van Lovely Sisters, werkte jarenlang in de modewereld in een leidende positie tot 2021, toen hij met zijn creatieve team uit Greven en Berlijn besloot een compleet nieuw concept op de Duitse modemarkt te zetten. Een modieus merk wat perfect past, zelfs in grote maten, met de beste afwerking en kwaliteit, gebruikmakend van de beste materialen. Deze collectie is vanaf nu te zien bij Cees de Best

Info: lovely-sisters.com, 020-4082222 .(Cees de Best agenturen)