TOP

Le Petit Tom lanceert basic pettiskirts

Le Petit Tom importeerde al luxe pettiskirts voor baby's en meisjes uit de Verenigde Staten onder het eigen label Dolly by Le Petit Tom. Daar komt nu een basiclijn bij.

Pettiskirts van Dolly zijn gemaakt van chiffon en elke petticoat bestaat uit heel veel lagen waardoor er een volumineuze petticoat ontstaat. De satijnen strik en verstelbare taille zorgen ervoor dat ze jarenlang doorgedragen kunnen worden.

Nieuw voor Dolly by Le Petit Tom zijn de New Basics die gemakkelijk casual met een maillot, vestje, bloesje, ballerina’s of laarzen en zelfs op een spijkerbroek gecombineerd kunnen worden. De nieuwe lijn moet ervoor zorgen dat de pettiskirts elke dag gedragen kunnen worden.  

De complete DOLLY by Le Petit Tom collectie is online verkrijgbaar via www.lepetittom.nl en diverse boutiques, speciaalzaken en webwinkels in Nederland, Belgie, Frankrijk, Spanje, Zweden, Griekenland, Zwitserland, Polen, Rusland, Australie, UK en USA. De pettiskirts zijn verkrijgbaar voor de allerkleinste pasgeboren baby, maar ook voor tieners en zelfs in damesmaten.