TOP

Laat jouw zomer- en voorjaarscollecties zien tijdens het Brand Event Spring Summer 2024

Op maandag 12 juni 2023 organiseert het Sports Business Center samen met verschillende merken en exposanten het Brand Event Spring Summer 2024. Op deze dag hebben geselecteerde merken de mogelijkheid om hun collecties voor Spring-Summer '24 te presenteren.

Het beursconcept van de wintereditie wordt hiermee naar de zomer gebracht, met de focus op thema’s zoals outdoor, active, running, fitness, swim, bike, golf, racketsport, eyewear en lifestyle. Hiermee spreken we een grote groep retailers aan die het Sports Business Center weet te vinden. 

In combinatie met de gastexposanten op de beursvloer, wordt er een unieke dag gecreëerd waar inkopers in één dag de hele markt kunnen verkennen. 

De beurs maakt deel uit van het SBC Brand Event SS’24, een vaste dag in de agenda van retailers. Zij kunnen die dag efficiënt de nieuwe collecties van bijna 300 merken bekijken in een ongedwongen setting.

Ruime opzet

Sports Business Center heeft letterlijk en figuurlijk alle ruimte om dit inkoop- en oriëntatiemoment voor de vakhandel te organiseren. Bij ons is het mogelijk om een eigen showroom te huren, maar ook een stand in de beursruimte behoort tot de mogelijkheden. Het programma voor deze dag zal binnenkort gedeeld worden.

Dit jaar wordt ook weer de Peter Dankaart Award uitgereikt aan de beste sportretailer van Nederland! Dit zal gebeuren onder leiding van Sport Partner in samenwerking met InRetail. De winnende ondernemer zal de wisseltrofee in ontvangst nemen. Ook jij als gastexposant bent hiervoor natuurlijk van harte uitgenodigd.

Details beurs

De beurs wordt gehouden in onze eventzaal K25, met ruim 600m², met vast geïnstalleerde verlichting, handige tussenwanden en een gezellig cateringplein bij binnenkomst. Deze ruimte biedt een ideale setting voor in totaal 12 beschikbare stands. Wacht dus niet te lang en meld je hiervoor aan.

Standbouw & Prijzen

De stands worden “ready to use” opgeleverd.

Tarieven voor deelname zijn €750 excl. BTW inclusief lunch. Genoemde bedragen zijn inclusief kant-en-klare standbouw die bestaat uit: 1 tafel met stoelen, verlichting, stroompunt & wifi, kledingrek en catering voor standhouders en bezoekers.

Uitnodiging & communicatie 

Voorafgaand aan het SBC Brand Event wordt er een uitgebreid communicatietraject opgezet om deelnemers en bezoekers te informeren en enthousiasmeren. 

Dit omvat onder andere: 

  • Persoonlijke uitnodigingen aan de meer dan 2.000 geregistreerde bezoekers van het centrum
  • Redactionele aandacht en in relevante vakblad(en)
  • Aankondigingen op de website en social mediakanalen van Sports Business Center en partners
  • Partnerlinks, zoals InRetail, EK (Intersport/Runnersworld), ANWR Garant (SPORT 2000) en Outdoorspecialist
  • Bannerpakketten voor eigen bezoekers-marketingcampagnes
  • Beursplattegronden met vermelding van alle standhouders

Na afloop van het evenement wordt er een slotbericht naar verschillende mediapartners en retailers gestuurd.

Informatie & aanmelden


Voor meer informatie of aanmelding, kun je contact opnemen via marketing@sportsbusinesscenter.nl, of via de receptie op 033 – 432 03 02 / receptie@sportsbusinesscenter.nl.

Aangezien inschrijvingen op volgorde van aanmelding worden behandeld en er maar een beperkt aantal stands beschikbaar zijn, adviseren wij je om snel te reageren.