TOP

Komen en gaan in de sportbranche

Vertegenwoordigers die komen en gaan, merken die uitbreiden en nieuwe managers. De sportbranche is altijd in beweging. Een overzicht van de laatste verschuivingen.

Amer Sports versterkt organisatie

In de eerste week van de maand juli is de 32-jarige Arjen Buizer aangesteld als Amer Sports Country Manager voor Nederland. Arjen werkt al sinds 2003 voor Amer Sports, waarvan de laatste 1,5 jaar als Sales & Marketing Manager voor het wintersportmerk Salomon. Amer Sports heeft bewust een nieuwe Country Managers functie voor Amer Nederland gecreëerd. “Deze nieuwe functie helpt bij het bundelen van de krachten van de Amer merken Salomon, Atomic, Wilson en Precor en draagt bij aan het leveren van de best mogelijke service richting de dealer”, zo laat Amer Sports via een persbericht weten.

Sportcult-team weer compleet

Op Ispo 2011 liet hij al even zijn gezicht zien en op Outdoor 2011 kon de sportbranche officieel kennis maken met de nieuwe accountmanager van het sportvakblad Sportcult. Per 1 augustus zal Patrick Harder het salesteam komen versterken en aan de slag gaan bij uitgeverij Mybusinessmedia in Amsterdam. Patrick heeft al veel ervaring opgedaan in het medialandschap en verschillende functies gehad bij onder meer VNU Media en Nedem Business Publications.

Nieuw gezicht bij Gelert

De zaken gaan goed bij outdoormerk Gelert en om de verkoop nog een extra boost te geven heeft het merk een nieuwe vakman op het gebied van outdoor binnengehaald. Marc Vos is geen onbekende in de sportbranche. Marc was 12 jaar lang als vertegenwoordiger werkzaam bij Regatta en is nu toe aan een nieuwe uitdaging. Per 15 augustus gaat hij aan de slag bij outdoormerk Gelert. Als de nieuwe key account manager Benelux is Marc samen met Jeroen Rutten verantwoordelijk voor de B2B verkoop van de Gelert outdoor kledingcollectie.