TOP

Kleurkaart sportfashion zomer 2013

Er zijn twee belangrijke kleurrichtingen voor sportfashion voor zomer 2013. Er zijn enerzijds de harde, intense knalkleuren, en anderzijds de huid- en kopertonen.

De kleurkaart voor sportfashion is één van de acht kleurkaarten met modekleuren voor zomer 2013, die abonnees van Textilia ontvingen bij editie 11 van 22 juni. Textilia’s trendwatcher Jan Agelink verduidelijkt de kleuren met stylingtips. De harde, intense, haast virtuele knalkleuren worden niet zo heel vaak meer in contrast gebruikt, behalve in surrealistische floraprints. De gelen en groenen zijn vaak neonachtig en worden veel gebruikt voor sneakers en details op het kledingbeeld. De tweede groep wordt gevormd door de huid- en kopertonen die voor een geraffineerd technogevoel zorgen in high techmaterialen, met een perforatie of ander sportief materiaalgevoel. Zwart en wit staan aan de basis van beide kleurgroepen.

 

Heb je geen abonnement op Textilia, maar wil je toch de kleurkaarten met de modekleuren voor zomer 2013 hebben? Bestel ze hier.