TOP

Kleine Fabriek januari 2009 presenteert 50 nieuwe merken

Op 11 en 12 januari is het weer tijd om trends te spotten, want dan presenteert de Kleine Fabriek de nieuwste collecties voor het herfst-winterseizoen 2009/2010 en een spannende nieuwe themamarkt waar bezoekers van de vakbeurs de leukste geruite spullen kunnen wegslepen.

Nederlandse nieuwkomers

Het nieuwe Amsterdamse jongensmerk Boys Essentials voor jongens tussen 4 en 16 baseert zich met tijdloze stukken op kleding voor grote mannen. Buddha to Buddha presenteert zijn nieuwe Junior sieradenlijn. Ook de nieuwe kledingmerken Moscow, Bomba for Girls en i-Dare zijn van de partij. Onder de Nederlandse nieuwkomers bevinden zich verder het nostalgische getinte kinderkameraccessoiremerk Babiesandbutterflies en de handgemaakte babyverzorgingstassen van Belle Beau.

Buitenlandse nieuwkomers

Het Duitse kindermerk Elfen Couture maakt van zijn collectie een sprookje met een magische twist. Het Zwitserse Frilo stamt uit 1927 en maakt babykleding uit natuurlijke vezels als 100% merinowol, kasjmier en katoen. Handgemaakte details vallen op in de collectie van het Italiaanse Caporea. De productie is 100 procent Italiaans.

Tieners

Het aanbod voor tieners wordt verstevigd met het gloednieuwe Nederlandse tweensmerk Mi-Issue, het Franse jeansmerk Finger in the Nose en het Deense Koin. Verder is er een aantal nieuwe meubel- en interieurmerken, waaronder Colorique uit Nederland.

Klik hier voor meer informatie over de Kleine Fabriek