TOP

Kinderlijn van sneakermerk Native komt naar Nederland

Het innovatieve schoenmerk Native brengt een collectie hippe sneakers voor kids gemaakt van 100% ultralicht EVA materiaal. De collectie is vanaf begin 2012 in Nederland verkrijgbaar.

De bedenkers van Native steken hun liefde voor klassiekers niet achter stoelen of banken. De kidsmodellen zijn direct afgeleid van de volwassen lijn van Native en komen in een scala van vrolijke kleuren als Hot Sauce Red, Hollywood Pink en Picnic Green. De beste modellen werden in het lichtgewicht EVA materiaal uitgevoerd en kregen klinkende namen als The Corrado, The Jefferson, The Howard en The Miller gegeven. Nieuw in de collectie is The Fitzsimmons hiking boot voor kids.
Alle modellen van Native zijn uniseks (Youth & Toddlers), kunnen tegen een stootje, zijn waterproof (ook als waterschoen te gebruiken) en gemakkelijk schoon te maken. Doordat EVA zich naar de vorm van de voet vormt, zijn alle Native kids modellen ook nog eens zeer comfortabel.
Alle kids modellen van Native zijn vanaf begin 2012 verkrijgbaar in Nederland. Inmiddels zijn celebrity kids van o.a. Christina Aguilera, Halle Berry, Johnny Knoxville en Tori Spelling ook al in de schoentje gespot. Prijzen Youth € 39,95; Prijzen Toddlers 34,95

Native Kids wordt verkocht door Snizamo, Zoetermeer, 079- 3620030