TOP
wallpaperflare.com

Kies jouw perfecte citytrip tas

Veel mensen laten dit jaar de strandvakanties links liggen en kiezen liever voor een dagje uit of een leuke citytrip. Het voordeel van zulke korte uitstapjes is dat je veel minder spullen hoeft mee te zeulen. Je kunt die enorme hutkoffer dus rustig thuislaten. Dat scheelt weer in kosten wanneer je het vliegtuig pakt. Maar wat zijn nou de beste tassen om mee te nemen tijdens een citytrip?

Betrouwbaar en duurzaam; de leren rugzak

Als je eropuit trekt gaat er toch niets boven een goede leren rugzak. Houd je handen vrij om in Parijs naar unieke kledingstukken te sneupen in die schattige kleine boetiekjes of om in Rome te genieten van een heerlijk Italiaans ijsje. Kom je in Oslo onverhoopt in een dikke stortbui terecht? Een leren rugzak redt zich prima in allerlei barre weersomstandigheden. Leer kan sowieso wel tegen een stootje en wordt juist mooier wanneer het langer in gebruik is. Een perfecte tas om mee te nemen op citytrip.

Handig en aantrekkelijk; de handtas

De handtas vind je tegenwoordig in alle vormen en maten en is daarmee een uitstekende reistas voor een citytrip. Of je hem nou over je onderarm draagt of crossbody, met de handtas kom je altijd stijlvol voor de dag. Perfect wanneer je weinig spullen bij je hebt, bijvoorbeeld tijdens het slenteren over een zonnige boulevard of om te dragen bij het terrashoppen. Helemaal verliefd op een iets kleiner model handtas? Stop er dan gewoon een opvouwbaar tasje in, voor het geval je toch iets meer aankopen doet dan je in gedachten had.

Safety first; de anti diefstal rugtas

Anti diefstal rugtassen zien er niet alleen hip en modern uit maar zijn ook nog eens uiterst praktisch wanneer je eropuit gaat. Met deze tassen geef je zakkenrollers namelijk geen kans om met jouw telefoon, portemonnee of dure designer zonnebril aan de haal te gaan. Vaak is er ook gedacht aan ruimte voor je laptop of tablet en kun je hem gebruiken om je laptop of telefoon van stroom te voorzien. Ook zijn anti diefstal rugtassen comfortabel om te dragen en door zijn neutrale look geschikt voor zowel man als vrouw.