TOP

Kies de perfecte gouden oorringen met deze tips

Je hebt ze waarschijnlijk al overal om je heen gezien, van beroemdheden tot je vrienden. Gouden sierraden, en met name gouden oorringen, zijn namelijk terug van weggeweest. Gouden oorringen zijn er in verschillende maten en stijlen. Hoe je het perfecte paar vind dat het beste bij je past, lees je hier!

Een bescheiden of opvallende look

Als je op zoek bent naar gouden oorringen, is het eerste wat je je kunt afvragen of je op zoek bent naar iets simpels of opvallends. Er zijn vrouwen die de voorkeur geven aan een minimalistische look. In dit geval is de kans groot dat je op zoek bent naar kleinere oorringen die niet teveel opvallen. Voor een meer opvallende look kun je kiezen voor grotere gouden oorringen. Naast de grootte van de ringen, maakt ook het ontwerp zelf veel uit.

Soorten gouden oorringen

Naast grotere en kleinere gouden oorringen, kan het ontwerp van de sieraden een groot verschil maken. Zo zijn er simpele oorbellen, die vaak wat dunner zijn en geen verdere versieringen hebben. Wat we tegenwoordig overigens steeds vaker terug zien, is een combinatie van verschillende soorten gouden oorringen. Hierbij worden ook veel kleinere oorringen gedragen met verschillende soorten hangers. Dit kunnen simpele edelstenen zijn of bedeltjes die wat meer opvallen.

Het combineren van gouden oorringen

Deze combinatie van verschillende soorten gouden oorringen wordt soms ook wel een ear party genoemd. Met deze trend kun je allerlei soorten oorbellen en piercings met elkaar combineren. Vaak draag je dan verschillende soorten oorbellen zoals hangers, ear cuffs en kleine en grote oorringen door elkaar. Ook als je niet zo houdt van een opvallende look, kan de ear party iets voor jou zijn. In dat geval kun je namelijk kiezen voor fijnere gouden oorringen met minder opvallende details.

Sieraden en specifieke gelegenheden

Vooral als je op zoek bent naar sieraden voor een specifieke gelegenheid, kan het handig zijn hier rekening mee te houden. In een formele setting kan het namelijk aan te raden zijn voor meer bescheiden oorbellen te kiezen. Daarnaast kun je natuurlijk ook gouden oorringen zoeken die je dagelijks kunt dragen. In dat geval kan de kwaliteit van de oorbellen erg veel uitmaken. Echte gouden oorbellen kunnen in dat geval een verstandige keus zijn omdat je hiervan zeker weet dat ze lang zullen meegaan.

De kwaliteit van gouden oorringen

De kwaliteit van de gouden oorringen kan dus een laatste aandachtspunt zijn. Er zijn namelijk verschillende redenen te benoemen waarom het dragen van echt gouden sieraden in je voordeel kan werken. Vooral als je je sieraden dagelijks draagt kan dit dan ook een aanrader zijn. Zo slijten de sieraden niet. Met gouden oorringen hoef je je dus ook geen zorgen te maken over dat ze aflaten of snel stuk gaan. Daarnaast behoudt goud zijn waarde, wat het ook nog eens een echte investering maakt. Of je nu gaat voor een opvallende of bescheiden look, met deze tips heb je dus snel de perfecte gouden oorringen gevonden!