TOP

K3 Business Solutions BV neemt activiteiten Pebblestone Nederland over

K3 Business Solutions BV uit Nootdorp en Pebblestone information systems BV uit Rotterdam hebben een overeenstemming bereikt over de afname van diensten van Pebblestone Nederland door K3. Vanaf 1 maart neemt K3 werkzaamheden, klanten en medewerkers van Pebblestone Nederland over.

“Het samenvoegen van de activiteiten van K3 en Pebblestone Nederland benadrukt de ambitie van K3 om de belangrijkste speler te zijn in de fashionmarkt”, alsdus Arjen de Wit, Managing Director bij K3 in een persbericht. De Wit zegt dat K3 deze ambitie wil bereiken door het aanbieden van één technisch platform, Microsoft Dynamics, voor fashion wholesale en retail.

Volgens Leo van der Grinten, directeur Pebblestone informatien systems BV, zal Pebblestone zich volledig richten op de blijvende ontwikkeling van ‘zijn’ Pebblestone Fashion oplossing. “De internationale distributie zal nu uitsluitend via resellers verlopen. K3 wordt hiermee de grootste reseller van Pebblestone Fashion. Deze ontwikkeling is volledig in lijn met Microsoft Dynamics NAV. Pebblestone Fashion is uitgegroeid tot één van de bekendste Fashion softwareoplossingen van de wereld, en daar zijn wij heel trots op”, aldus Leo van der Grinten.

Pebblestone information systems BV
Pebblestone levert sinds 1995 software-oplossingen voor bedrijven in kleding, schoenen, sportartikelen accessoires en corporate wear. In Nederland kunnen meer dan 150 organisaties uit de fashionbranche dagelijks met Pebblestone Fashion de specifieke bedrijfsprocessen inzichtelijk maken.

K3
De Nederlandse vestiging van K3 is onderdeel van K3 Business Technology Group Plc. uit Engeland. K3 is specialist in retail-automatisering en levert op Microsoft gebaseerde softwareoplossingen aan retailers en productiebedrijven. K3 is in Engeland al de grootste Pebblestone Fashion Reseller.  Wereldwijd werken er meerdere fashionbedrijven met de combinatie van K3 en Pebblestone Fashion.