TOP

Joss Modeaccessoires breidt uit met kledingcollectie

Joss Modeaccessoires - dé cash-and-carry groothandel voor ceintuurs en accessoires – heeft uitgebreid met een kledingcollectie die eveneens volledig uit voorraad leverbaar is.

Met meer dan 30 jaar ervaring is Joss Modeaccessoires dé cash-and-carry groothandel voor ceintuurs en bijpassende accessoires in Nederland. Met ruim 70.000 riemen en ceintuurs op voorraad zijn wij tevens een van de grootste grossiers in Europa. Als aanvulling op ons brede assortiment aan luxe lederwaren bieden wij ook de bijpassende tassen en sjaals om je collectie op een volledige manier te kunnen presenteren. En sinds enkele jaren is het assortiment uitgebreid met een kledingcollectie.

Vanaf dit seizoen zal alles aangeboden worden onder het label Joss. De gehele collectie is uit voorraad leverbaar.

Nieuw: B2B webshop

Door de grote prijsdiversiteit van onze collecties zijn wij ervan overtuigd dat wij voor jou ook de juiste producten in voorraad hebben. Wij nodigen je graag uit om onze fraaie en uitgebreide collectie te komen bekijken in onze showroom in het World Fashion Centre Amsterdam.

Daarnaast bieden wij nu ook de mogelijkheid om je bestelling te doen via onze nieuwe b2b-webshop. Wanneer je interesse hebt, dan kun je een inlogcode aanvragen via: sales@jossonline.nl


Joss

Facebook@jossonline.nl

Instagram@jossonline.nl

WhatsApp: +31645782044

Websitewww.jossonline.nl


De showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00-17:15 uur en zondag’s van 09:00-13:00 uur.

Joss Modeaccessoires ADV 2
Joss Modeaccessoires ADV 3
Joss Modeaccessoires ADV 4
Joss Modeaccessoires ADV 5
Joss Modeaccessoires ADV 6
Joss Modeaccessoires ADV 1