TOP

Johan Cruijff signeert in Amsterdamse Bijenkorf

Johan Cruijff signeert op zaterdag 7 juni vijftig items uit zijn eigen WK-collectie ‘Worn by Cruyff’ in de Bijenkorf in Amsterdam. Daarnaast krijgen ook veertien winnaars de kans een vraag aan hem te stellen tijdens een speciale persconferentie.

Vijftig Johan Cruijff fans krijgen op zaterdag 7 juni de kans om de man zelf te ontmoeten: de wereldberoemde voetballer houdt namelijk een signeersessie in de Bijenkorf in Amsterdam. Klanten die sinds 19 mei iets in de speciale Cruyff Classics pop up shop in Amsterdam hebben gekocht of via de website of een winkel van De Bijenkorf, kunnen op vertoon van de kassabon een handtekening halen. Maar wees snel want alleen de eerste vijftig fans krijgen deze kans. De sessie begint om 13.15 uur. Daarnaast zijn er ook veertien winnaars geselecteerd die tijdens een speciale persconferentie vragen mogen stellen aan Cruijff. Deze mensen konden tot 31 mei de vraag insturen via de Facebookpagina van de Bijenkorf. 

‘Worn by Cruyff’
De speciale WK-schoenencollectie bestaat uit verschillende schoenen en designs voor elk wereldkampioenschap, waarbij de kleuren zijn gebaseerd op de winnende teamshirts van 1974 tot 2014. Naast de schoenen is er ook kleding ontworpen met de naam Worn By Cruyff met items als het gepersonaliseerde teamshirt tot het trainingsjack dat Cruyff ooit voor de wedstrijd droeg.