TOP

Jane Lushka presenteert… de eerste Fashion Movie!

Dit seizoen geen beurzen en live modeshows, maar wèl de nieuwe wintercollectie willen ervaren? Jane Lushka doet het! Beleef de nieuwe wintercollectie in een speciaal geproduceerde Fashion Movie.

Moving forward
Het idee van een Fashion Movie was al eerder de revue gepasseerd, maar door het wegvallen van alle beurzen en de mogelijkheid om een event te organiseren, is het proces in een stroomversnelling geraakt. Met man en macht is er gewerkt aan een productie die recht doet aan een geweldige wintercollectie. Een productieteam met modellen, visagistes, stylistes, fotografen en cameramensen kwam samen in een kas in het Westland en maakte een energieke Fashion Movie die ‘next level’ is, een show die vaak zal worden bekeken.

Next level
Wie de modeshow bekijkt, zal zien dat niet alleen de Movie ‘next level’ is. Jane Lushka brengt een grote en diverse collectie waarin het volop mixen en matchen is. Nieuwe stijlen en luxe, duurzame stoffen op een verantwoorde wijze in Europa geproduceerd. Vertrouwde kwaliteiten samen met comfortabele knits, sweat, viscose en nog veel meer maken het tot een natuurlijk en stijlvol geheel. Vernieuwend en ‘spot on’, precies wat we nodig hebben!

Fashion Movie ook op de winkelvloer
Een bijkomend voordeel van Jane Lushka’s Fashion Movie is dat de Movie het gehele winterseizoen te gebruiken is. Door Jane Lushka zelf èn door haar klanten. Zowel Instore als op webshops en social media. Ook de retailers kunnen de Movie dus gebruiken om hún klanten te inspireren. In een wereld waarin bewegend beeld een steeds grotere rol speelt, hoopt Jane Lushka jullie te verrassen met een Movie vol geweldige collectie. Als teaser hieronder een ‘sneak peak’ van de Movie.

Nieuwsgierig geworden? Wie de hele Movie graag wil zien nodigen wij van harte uit om contact op te nemen met de agenten van Jane Lushka.
Noord Nederland: WF Agenturen, info@wf-agenturen.nl, +31 (0)6 4600 7855
Zuid Nederland: Dooruiter Modeagenturen, sales@dooruiter.nl, +31 (0)73 513 1076