TOP

Jane Lushka groeit verder

Jane Lushka is optimistisch over de stand van zaken in het bedrijf. "We hebben de zomercollectie SS22 opnieuw fors uitgebreid. Het is weer een grotere en bredere totaalcollectie geworden. Bovendien reageert de markt heel positief op Jane Lushka, de afspraken met onze klanten staan alweer volop in de agenda voor de komende periode. Wij kijken heel positief naar de toekomst."

JL Sport

Jane Lushka breidt voor komend zomerseizoen verder uit met een splinternieuwe sport capsule: JL Sport. “JL Sport sluit aan bij het algemene gevoel dat sport bij een gezond levensritme hoort. We hebben daarom een capsule met hoogwaardige sportswear ontwikkeld waar je mee kan sporten, maar die ook naadloos aansluit bij onze Summer collectie, zodat je de rest van de dag modieus en comfortabel in JL Sport kunt doorbrengen.

Collectie SS22

De collectie SS22 is wederom erg vernieuwend, met veel nieuwe stijlen en nieuwe stoffen met gebruik van natuurlijke materialen. Jane Lushka volgt de trends en vertaalt die naar een aantrekkelijke totaalcollectie met een grote diversiteit en een luxe afwerking met oog voor detail. Kwaliteit en comfort zijn de kernwaarden van deze nieuwe collectie. Bovendien gaat ‘the way of life’ momenteel steeds meer de richting uit van aandacht voor de natuur. Rust en kalmte worden daarbij heel belangrijk gevonden, dus we hebben onze collectie gericht op natuurlijke, rustige kleuren en hoogwaardige stoffen van natuurlijke oorsprong. We gaan er bovendien vanuit dat in seizoen SS22 de consument weer meer ontspannen door het leven gaat en dat het een heel relaxed zomerseizoen zal worden, we spelen daar nu al op in. Kijk alvast naar de teaser, onze agenten laten jullie graag de complete Jane Lushka Fashion Movie S22 zien!

Nieuwsgierig geworden? Wie de hele Movie graag wil zien nodigen wij van harte uit om contact op te nemen met de agenten van Jane Lushka.
Noord Nederland: WF Agenturen, info@wf-agenturen.nl, +31 (0)6 4600 7855
Zuid Nederland: Dooruiter Modeagenturen, sales@dooruiter.nl, +31 (0)73 513 1076