TOP

Inkooptip Street X Active: lammy

Zacht, warm en behaaglijk comfortabel: lammy en teddystof mag gezien het grote aanbod voor het najaar van 2017 hoog op het inkooplijstje worden geplaatst. Textilia's Street X Active redacteur maakt een selectie van blikvangers.

Groot voordeel van de warme stof is dat het goed aansluit bij de populaire street en activetendens. Zo veelzijdig als deze ontwikkeling is, zo gevarieerd zijn ook de lammy- en teddystoffen. Tijdens de afgelopen beurzen en modeweken zagen we ze in diverse verschijningen, van kragen, manchetten en opgezette zakken, tot volledige (met name bomber)jacks en mantels. Ook het volledige pak uit de nieuwe samenwerking tussen Napapijri en ontwerper Martine Rose kreeg volop aandacht op social media.

Perfecte jas

Bijkomende inkoop- en verkoopargumenten: de zachte stoffen zijn veelal tijdloos, uniseks én praktisch volgens Carolien Schins, mede-eigenaar van de Maastrichtse speciaalzaak Schins Mode in Leer. Onlangs vertelde zij in Mode-icoon lammy coat in Textilia: “Ook al worden de winters steeds warmer, dan nog is de lammy perfecte jas doordat het de lichaamstemperatuur van de drager reguleert. Dit zorgt ervoor dat deze coats heel geschikt zijn voor uiteenlopende temperaturen.”

Houd Textilia.nl en Textilia 4 – met de beurstrends voor komend najaar – in de gaten voor meer inkooptips. 

 

Loewe

Loewe

Louis Vuitton

Louis Vuitton

Schermafbeelding 20170202 om 121440

Napapijri X Martine Rose

Levis Made  Crafted

Levi’s Made & Crafted

Lois

Lois

Minimum

Minimum

Dickies

Dickies

Wesc

Wesc

Brixtol

Brixtol

Edwin

Edwin

Filson

Filson

Faguo

Faguo