TOP

Inkooptip mannenmode (zomer 2019): tropische prints

Tropische prints mogen niet ontbreken in een zomers assortiment. Een enkel item biedt vaak al genoeg aantrekkingskracht in een etalage of winkelpresentatie. Zeker als er in volledige sets (jasje of shirt plus broek/short) wordt gepresenteerd.

Tropische dessins staan niet alleen garant voor een instant zomergevoel, maar bieden ook in een etalage of winkelpresentatie een grote aantrekkingskracht. Dit maakt de prints dankbaar materiaal om mee te werken. Een enkel item zorgt vaak al voor genoeg trekkracht. Wie, zoals we op de internationale catwalks en op beurzen zagen, all the way gaat met volledige sets (jasje of shirt plus broek/short) genereert nog meer aandacht. Toch hoeven tropische prints niet altijd uitbundig te zijn. Een enkel detail; een zak, de binnenkant van een broektaille, of een toon op toonpatroon, geven een item ingetogen en subtiel plezier mee.

 

Kijk uit naar Textilia 10, die vrijdag 3 augustus op de mat ligt. Hierin tippen we nog meer beurstrends en niet te missen producten voor zomer 2019. 

 

Olow credit Mehtap Gungormez

Olow

ATPCo credit Margreet Anches

AT.P.Co

Jacques Britt 2

Jacques Britt

JBShirt191300dpi 6

Jacques Britt

brax_haka_03_001

Brax

Liam-Hodges_pr_ful_M_S19_LO_014

Liam Hodges

Zilton

Zilton

HUNTING WORLD mss 19016

Hunting World

Religion

Religion

Wool  Co

Wool & Co.

Michiko-Koshino_pr_ful_M_S19_LO_002

Michiko Kishino

Anerkjendt

Anerkjendt

Bob credit Mehtap Gungormez

Bob

Credits: alle catwalkfoto’s: Jeroen Snijder