TOP

‘In de Mode’ verkiest Naron Underwear tot mooiste winkel

Naron Underwear in Breda is volgens het online modeplatform In de Mode de mooiste modewinkel van Nederland.

De inrichting van Naron Underwear is tijdloos en strak, met veel wit; en paars en grijs als accentkleuren. De strakke vormen van het meubilair worden gecombineerd met een klassieke kroonluchter. Naron Underwear had niet de meeste stemmen en ook niet het meest uitgesproken interieur, maar wint vanwege het totaalplaatje. Het is volgens de jury een prettige, mooie en stijlvolle winkel die samen met het concept Naron Fashion (ook voor grote maten) en de webshop @Naron een prachtig totaalconcept vormt.

Eind vorig jaar startte In de Mode de verkiezing van ‘Mooiste winkel van Nederland’. Werkgevers en werknemers van modewinkels konden tot 15 februari 2010 een foto van het interieur van de winkel uploaden op de site. Vervolgens werden alle foto’s beoordeeld door sitebezoekers én een vakjury, bestaande uit Harry Bijl (CBW-MITEX), Carla Melchior (HBD) en Wendy Klaasse (redactie In de Mode). De winnaars krijgen een workshop ‘Modepresenteren’ van decoratiespecialist Beekwilder aangeboden.

In de Mode is een crossmediaal initiatief van de Commissie Modedetailhandel MKB van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD). In deze commissie zijn vertegenwoordigd: HBD, CBW-MITEX, FNV Bondgenoten en CNV Dienstenbond.