TOP

Hünkemoller lanceert exclusieve lingerielijn ‘Bodique’

Op donderdag 15 april mochten pers en genodigden de nieuwe lingerielijn 'Bodique' van Hunkemöller bewonderen in bar Door in Amsterdam. Twee modellen showden de exclusieve lijn die vanaf 7 mei in geselecteerde winkels ligt. Natuurlijk was het gezicht van de lingerieketen, zangeres Do, ook aanwezig.

De verleidelijke lijn Bodique kenmerkt zich door hoogwaardige materialen zoals zijde, satijn en kant. Het prijskaartje is daarom iets hoger dan de overige Hunkemöller ondermode, prijzen variëren van €17,99 voor een string tot € 69,99 voor een bustier. De lingerie bestaat uit bh-sets aangevuld met jarretels, bustiers, babydolls en hold-up panties.

Behalve een nieuwe lijn heeft Hünkemoller ook een nieuwe directeur: Philip Mountford. In een gesprek vertelde Philip Mountford over zijn plannen in Nederland. Wat Nederland betreft richt het bedrijf zich op kwalitatieve groei, dus geen nieuwe verkooppunten, maar een groei van het imago. In Duitsland daarentegen heeft de directeur wel kwantitatieve groei voor ogen, in ons buurland verwacht hij in de toekomst nieuwe winkels te openen.

In geselecteerde winkels in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk is de launchcollectie te vinden vanaf 7 mei. Bodique zal regelmatig met nieuwe collecties komen, inspelend op het actuele modebeeld.