TOP

Hummel nieuwe kledingsponsor Nationale Sportweek

De Stichting Nationale Sport Platform heeft onlangs tijdens het Nationale Sport Plein bekend gemaakt dat het sportmerk Hummel, onderdeel van Deventrade bv uit Deventer, voor de komende drie jaar de kledingsponsor is voor de Nationale Sport Week.

De teamambassadeurs (Marco Borsato, Elsemieke Havenga, Jochem van Gelder, Ralf, Peggy Vrijens, Frits Wester en Ellen Hoog) en het organisatieteam worden gekleed in de ‘Old schoollijn’ van Hummel. De keuze voor het Deense merk Hummel sluit aan bij de visie van de organisatie -sterke partners die vanuit hun talent, drive en vakmanschap geloven in de doelstelling om meer mensen te laten sporten en bewegen.

Bewegen
Meer mensen kennis laten maken met een sport die bij hen past is de missie van de Stichting Nationale Sport Platform. De Nationale Sport Week 2010 vindt plaats van zaterdag 17 tot en met zaterdag 24 april 2010. Op zaterdag 17 april vindt de aftrap van de Nationale Sport Week 2010 plaats in Arnhem. Centraal thema dit jaar is ‘de aandacht richten op een gezonde levensstijl’.Vorig jaar werden tijdens de Nationale Sport Week landelijk ruim 3.00 sportactiviteiten georganiseerd met maar liefst 500.000 deelnemers. uim 70 gemeenten organiseren nu al een eigen lokale Sport Week.