TOP

Het noorderlicht als inspiratie; dit is de herfst-wintercollectie 2020-2021 van Barbour

Voor de herfst-wintercollectie 2020-2021 van Barbour wordt de rijke geschiedenis van het merk gevierd. Eén van de inspiratiebronnen is het noorderlicht.

Met de Coastal-collectie wordt de rijke geschiedenis van Barbour gevierd en deze gaat terug tot 1894. Met het noorderlicht als inspiratiebron bevat de collectie op koud weer geïnspireerde parka’s, lange gewatteerde jassen, uitgevoerd in stoffen van verschillende structuren en waterafstotende materialen. Er is veel aandacht voor warme truien in diverse soorten garens en texturen. Het borduurwerk op T-shirts en sweaters verwijst naar het seizoensthema.

De kleuren zijn eilandgroen, oker en zachtgrijs. Daarnaast is een aantal iconische waxjassen opnieuw uitgevonden. Deze Re-engineered collectie bevat diverse elementen: van country tot military en van parka tot gewatteerd; van klassieke elegantie tot zeer uitgewerkt. In de moderne maar tijdloze Tartancollectie vind je prachtig gevormde silhouetten in verschillende stoffen, ruiten en lange doublebreasted jassen. Shirts en jurken zijn er ook in de herkenbare ruit, gecombineerd met elegante breisels, en traditionele broeken bieden een casual en eigentijds aanbod. Het kleurenpalet is zachtroze, beige en blauw voor een duidelijk vrouwelijke touch.

Info: www.barbour.com, 023-5655040