TOP

Het Cube Centre Almere is continu in beweging

Een verbouwing, nieuwe showrooms en merken, en een fijne look and feel. Hierdoor weten steeds meer mensen de weg naar het Cube Fashion Centre in Almere te vinden.

Wie regelmatig een bezoek brengt aan het Cube Fashion Centre in Almere, zal steeds opnieuw worden verrast. Er is altijd iets te doen en door verbouwingen en uitbreidingen past de Cube zich steeds aan het huidige tijdsbeeld en de nieuwste trends aan. “Het Cube Fashion Centre is volop in beweging. We gaan continu full speed”, zegt Helen Ypma, eigenaar van Cube Events B.V..

Vaste bestemming

Het Cube Fashion Centre is voor veel detaillisten een vaste bestemming geworden. Dat heeft verschillende redenen. Het beursgebouw aan de A6 is in het midden van het land goed bereikbaar en parkeren is eenvoudig en gratis. Eenmaal binnen zijn het de showrooms, de faciliteiten en de look and feel van het gebouw die ervoor zorgen dat exposanten en bezoekers zich er snel thuis voelen.

Begin dit jaar is het Cube Fashion Centre ingrijpend verbouwd en uitgebreid. Hiermee is er op de vierde verdieping plaatsgemaakt voor meer showrooms. De nieuwe showrooms zijn inmiddels allemaal verhuurd, maar fashion brands zijn natuurlijk altijd welkom voor een kopje koffie en een vrijblijvende rondleiding om de mogelijkheden van een showroom te bekijken.

Breed aanbod

Opvallend is het brede aanbod van branches en merken in het Cube Fashion Centre. Hiervan is bodyfashion een belangrijk onderdeel: in Almere zijn zo’n tweehonderd merken te vinden, 95 procent van het complete aanbod. Ook zijn er volop damesmodemerken, en de belangstelling vanuit de herenmode wordt ook steeds groter. Dit zijn vooral jonge merken, die dus ook voor verjonging en diversiteit in het Fashion Centre zorgen.

De meest recente uitbreiding is de Beauty Cube in het souterrain, waar tal van merken en toeleveranciers in de beautybranche zich gezamenlijk presenteren.

Het brede aanbod van exposanten is volgens Helen Ypma wat de Cube zo interessant maakt voor bezoekers. “Alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het voelt als één grote familie en dat zorgt voor een fijne vibe. Het brede aanbod maakt het ook interessant voor ondernemers van gemengde zaken, die bijvoorbeeld zowel mode als ondermode brengen”, aldus Ypma, die blij is dat alle showrooms op dit moment bezet zijn. “We hebben een flinke groei doorgemaakt. Omdat het aantrekkelijk is om de Cube te bezoeken, trekt dat ook meer exposanten aan en hoe voller we raken, hoe interessanter het is voor ondernemers om een ritje naar Almere te plannen. Steeds meer mensen komen erachter dat de Cube the place to be is.”

Info: cubecentre.nl, 085-9022620, helen@cubecentre.nl