TOP

Gespecialiseerd in knitwear: maak kennis met Boohtiek

Boohtiek is een startend modelabel dat zich kenmerkt door expertise op het gebied van knits en creatieve designs. Dit creatieve karakter van Boohtiek zie je terug in het gebruik van kleur en de zelf ontworpen prints.

Onze benadering voor exclusief design is doorgevoerd in de gelimiteerde oplage. Alle Boohtiek items zijn limited editions. Bij Boohtiek betekent dat er van ieder item slechts 150 van worden geproduceerd. Elk kledingstuk heeft zijn eigen nummer naast het etiket.

Boohtiek vindt kleinschaligheid belangrijk en wil daarmee uitblinken in exclusiviteit. Het merk richt zich op de consument die zich wil onderscheiden van de grijze massa met een unieke eigen stijl. Winkels die het belangrijk vinden om naast het eigenzinnige karakter, een Nederlands merk te verkopen. Deze wereld wordt ook vertaald door de eigenwijze uitingen op Instagram.

Kleine oplage

Door de kleine oplage van 150 stuks per item houdt Boohtiek de voetafdruk op het milieu kleiner dan bijvoorbeeld de grootschalige massaproductie in de mode. Daarnaast worden alle artikelen ‘fully fashion’ geproduceerd. Dit houdt in dat de kleding in vorm wordt gebreid en er minder restafval ontstaat tijdens het productieproces.

Blend in our creative world to stick out from the crowd!

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze website www.boohtiek.com.