TOP

Garcia: De combinatie van Italiaanse passie en finesse en typisch Nederlands ondernemerschap

De herfst-wintercollectie van Garcia is geïnspireerd op de expeditie van sir Edmund Hillary naar de Mount Everest.

De uitgebalanceerde Outerwear-collectie van het Italiaans/Nederlandse merk Garcia is dit seizoen geïnspireerd op de epische expeditie van sir Edmund Hillary naar de Mount Everest. In 1953 bereikte hij en zijn sherpa als eerste mensen de 8.848 meter hoge bergtop op de grens van Nepal en Tibet. De in laagjes opgebouwde klimoutfit van deze legende is door het designteam vertaald naar de Mountain Conquest Jacket Collection. Deze bestaat uit verschillende modellen die door de seizoenen heen kunnen worden gedragen, zoals softshell en puffer jacks. Maar ook midweight jacks en de klassieke peacoat en iconische mountaineer fishtail parka.

Overigens ondergaat Garcia sinds enige tijd een ware transformatie. Van het nieuwe showroom- en winkelconcept Kitchen Table Stories, de lancering van de nieuwe kidscollecties (vanaf maat 92) tot de aankondiging van een nieuw online platform in 2020. De combinatie van Italiaanse passie en finesse en typisch Nederlands ondernemerschap blijft de sleutel tot succes bij het modemerk met een denim hart.

Voor herfst-winter 2020 2021 zijn de USP’s van de succesvolle Garcia Outerwearcollectie nog eens gedefinieerd in de volgende kernwaarden: een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, kleur, functionaliteit (van waterafstotend tot volledig functioneel) en aandacht voor details.

Info: www.wearegarcia.com, customerservice.netherlands@wearegarcia.com