TOP

Fraas – The Scarf Company – waardeert de koninklijke schoonheid van het leven

Waardering, respect en diepe dankbaarheid - vooral voor kleine dingen. Het zijn de uitdagende tijden die bij Fraas voor een scherper en breder zicht hebben gezorgd.

Fraas – The Scarf Company – waardeert de koninklijke schoonheid van het leven. Het thema ‘Majesteit’ loopt door alle trendthema’s van de wintercollectie 2022.

Met het trendthema ‘Versailles’ viert Fraas het toppunt van luxe. Dit komt tot uiting in echt vakmanschap, van het garen tot aan de franje. Geïnspireerd door koninklijke interieurs en tuinen toont het trendthema zijn volle glorie in de vorm van geherinterpreteerde bloemen, tone-on-tone wandtapijten en romantische motieven op grote schaal.

In het trendthema ‘Buckingham Palace’ worden vervolgens klassiek geweven structuren geherinterpreteerd door digitale prints of volledig geïndividualiseerd door nieuwe technieken. Geëxplodeerde gewaagde ruiten in contrast met distressed plaids in combinatie met zachte materialen zijn niet te missen.   

Tot slot is er het thema ‘Slow Cuisine’. De inspiratie van het derde trendthema komt rechtstreeks uit de natuur. Groenten, kruiden en fruit worden gecombineerd met verfijnde statement strepen.

Info: 06-28264903 (Loes Ruurs), loes@beautiful-u.nl