TOP

Fraas maakt collecties shawls voor binnen en buiten

Zelden zijn ’deuren‘ zo belangrijk geweest in ons leven. Thuis werken en lockdowns hebben duidelijk gemaakt hoe belangrijk een veilige binnenruimte is, maar ook hoe waardevol het buiten is.

Doors is dan ook het thema van de Fraas-collectie voor de winter van 2021. De collectie is er voor indoor en outdoor, maar hoe verschillend de thema’s ook zijn, ze hebben het gebruik van mooie texturen en kleuren met elkaar gemeen. Ook duurzaamheid is voor Fraas belangrijk. Het merk voert een sustainability programma waarvoor het gebruik maakt van gerecyclede en duurzame materialen. Aan de hand van drie thema’s voert Fraas ons door de wintermaanden.

Legendary Chelsea Hotel is het thema voor indoor met invloeden uit de hele wereld in een nostalgische sorbet van pastels. Downtown at Roses gaat over dankbaarheid voor de outdoorwereld, gewoon om de hoek. Shawls met een bourgeois tintje zijn er in verschillende prints in zwart/wit, klassiek rood, bordeaux, grijs en British racing green. Breath & Release is het thema om van in de outdoor wereld te ontspannen. Met de warme, gebreide shawls, stola’s en petten kan maximaal van de winter worden genoten.

Info:
Beautiful U Modeagenturen – Loes Ruurs
loes@beautiful-u.nl 
M. +31-(0)6-28264903