TOP

Flint Agenturen lanceert kinderjeanslabel Krunk denim

The new true denim label': dat is hoe Stefan Flint, bekend als agent van Protest, zijn nieuwe kinderdenimlabel Krunk denim ziet. De collectie is voor winter 2010 wordt geïntroduceerd tijdens de kleine fabriek.

Er is de afgelopen maanden door een aantal jeansprofessionals met veel passie gewerkt aan dit project: het realiseren van een blauw label voor kids, met de looks van een volwassen jeanslabel. Eenvoud en stoer, Krunk denim is het resultaat.

Krunk Denim Het gaat om compleet jeanspakket, voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar, bestaande uit hippe boyfriend en skinny fits, naast stoere basic 5-pocket jeans. Het label krijgt ondersteuning van een compacte tops collectie. De passie voor kwaliteit is terug te vinden in de hoogwaardige authentieke ringring-denim doeken. Sublieme dark-vintage en ace wassingen geven een rijk gevoel, zoals dat mag worden verwacht van een premium denim label. Handbewerkte effecten zoals local tinting, placed brushes en crinkles, maken deze jeans authentiek. De robuuste leren labels op de achterkant in verschillende kleuren zijn medebepalend voor een sterk eigen dna.

KRUNK denim denkt aan alles, maar niet te groots. Mede door het “alles onder een dak” principe, kan er snel geschakeld worden. Er wordt veel aandacht besteed aan presentatie in de winkels. Klanten kunnen bij inkoop hun eigen POS-pakket samenstellen. Bovendien werkt Stefan met een aantrekkelijke calculatie & propositie voor de winkelier.

KRUNK denim winter 2010/2011 zal voor het eerst te zien zijn tijdens de Kleine Fabriek van 10 en 11 januari. Vervolgens start het verkoopseizoen. De verkoop vindt plaats vanuit de nieuwe showrooms van Flint Agenturen in Den Haag.