TOP

Finale Sloggi’s Mooiste Billen ter Wereld 2008 in Parijs

Op 12 november 2008 vindt de internationale verkiezing van Show me your Sloggi plaats. Als locatie is gekozen voor het historische zwembad "Club Quartier Latin" in de modemetropool Parijs.

Wie heeft er gewonnen? Klik hier voor de uitslag.

Een prominente jury staat voor de lastige taak om de winnaars te kiezen uit 46 finalisten uit 29 landen. Daaronder bevinden zich ook Pierre en Charisa die vorige week in Nederland de prestigieuze verkiezing Show Me Your Sloggi wonnen.

De choreografie van de spectaculaire show is in handen van de bekende Franse talent scout Dominique-Damien Réhel. Het sfeervolle zwembad in Patrijs biedt de perfecte setting voor de 46 finalisten uit alle windstreken om hun prachtige, krachtige, gespierde, appelronde billen te laten zien.

De gelukkige winnaars krijgen niet alleen de titel “Mooiste Billen van de Wereld”, maar daarnaast ook een modellencontract voor een internationale Sloggi campagne photoshooting, € 15.000 cash en een exclusieve verzekering voor hun meest waardevolle lichaamsdeel.

Het is de tweede keer dat Sloggi antwoord gaat geven op de vraag wie de mooiste billen van de wereld heeft. De internationale winnaars in 2007 waren de 18-jarige Bulgaarse Kristina Dimitrova en de 24-jarige Roemeen Andrei Andrei.