TOP

FGHS Tennisworkshop ’10 met Jan Siemerink

Alles te weten komen over de nieuwste producten van topleveranciers en deze testen tijdens een tennisclinic met Jan Siemerink? Dat kan tijdens de FGHS Tennisworkshop '10.

De FGHS organiseert op maandag 12 april voor het derde jaar de FGHS Tennisworkshop. De brancheorganisatie van sportleveranciers doet dit namens de topmerken Babolat, Dunlop, Gamma, Head, Pacific, Prince, Pro Kennex, Tecnifibre, Völkl, Wilson en Yonex.

Op het programma staat een sessie over de nieuwste technische ontwikkelingen van tennisrackets, de kenmerken en de verschillende racketcategorieën. In de snarenclinics worden de verschillende typen snaren toegelicht. Ook wordt een workshop verkooptraining aangeboden. Hierbij komt aan bod welke vraagstellingen noodzakelijk zijn bij de verkoop of het bespannen van een racket. Op een interactieve manier wordt duidelijk hoe een potentiële koper het beste kan worden benaderd.

Tennisclinics

Uniek van deze dag is dat alle rackets kunnen worden getest in de tennisclinics. Deelnemers kunnen zo in de praktijk zelf de verschillen ervaren tussen de categorieën en merken. Dit jaar kunnen ook de juniorrackets worden getest. Vorig jaar waren Paul Haarhuis en Alex Reijnders aanwezig en ook dit jaar is een bekende ex-toptennisser van de partij. De tennisclinic wordt gegeven door Jan Siemerink, oud-tennisprof en sinds 2007 Captain van het Nederlands Daviscupteam. Uiteraard zal hij niet zal nalaten een groot aantal tennisgeheimen en technische tips prijs te geven aan de deelnemers.

Tussendoor wordt een lunch aangeboden en de dag wordt afgesloten met een ludieke quiz en een borrel, waarbij kan worden nagepraat met de vertegenwoordigers van de merken.

Alle deelnemers ontvangen een certificaat en een syllabus met daarin van elk merk productinformatie. De FGHS Tennisworkshop ’10 vindt plaats in de Pellikaan Health & Racquet Club Amersfoort te Amersfoort. Uitnodigingen met het definitieve programma en overige informatie worden in de eerste week van maart verstuurd naar de detaillisten.