TOP

Feel good, Look good

Het bedrijf Swop 'n Fit, sportschool Clubsportive en sport- en lifestylemerk Peak Performance organiseren op donderdag 10 december in Amsterdam het 'Feel good, Look good' evenement waar alles draait om (sport)mode, gezondheid en beauty.

Sportschool Clubsportive aan de Valkenburgerstraat 28 staat van 19:00 tot 22:00 uur in het teken van kledingruilen. Het motto tijdens dit ‘Feel good, look good’ event is dan ook ‘Swop till you drop’. Het principe van Swop ‘n Fit is eenvoudig. Alle gasten nemen kledingstukken, schoenen of accessoires mee, die zij zelf om wat voor een reden dan ook niet meer dragen. De bezoekers kunnen vervolgens dan ter plekke hun kleren ruilen voor kledingstukken die de andere gasten meenemen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond. Wel worden er kwaliteitseisen gesteld aan de in te ruilen spullen en zijn er swop-regels.

Peak ‘swopt’ mee

Naast het ‘swoppen’ van overhaaste aankopen kan iedereen gedurende de avond een fittest ondergaan en advies inwinnen over training en voeding bij de medewerkers van Clubsportive. Ook is er een professionele stylist/visagist aanwezig voor een persoonlijk stijladvies. Voor sportieve liefhebbers van mode is er de Peak Performance uitverkoop. Het merk ‘swopt’¬†overigens ook mee met een inruilactie. Lever na het evenement een oude sportbroek in bij de winkel van Peak aan de PC Hoofdstraat en krijg 20 procent korting op het hele assortiment. De¬†kledingopbrengst van de Peakswop gaat naar stichting Spirit, een stichting¬†die jongeren en gezinnen helpt opgroeien en opvoeden.

Naast dat elke deelnemer hopelijk met leuke ‘nieuwe’ kledingitems de sportschool verlaat is er voor elke gast een goodybag met een ‘Feel good en look good’ inhoud. Meer informatie over dit evenement is te vinden op de website van Swop ‘n Fit.