TOP

Een vrolijk gevoel met Sanük aan je voeten

Sanük is het Thaise woord voor 'happy'. En dat happy-gevoel wil het Californische merk Sanük graag bij de consument overbrengen met behulp van hun sandalen. Voor de zomer van 2010 pakt Sanük groots uit met de Side Walk Surfers collectie.

Met de Sidewalk Surfers collectie wordt de surflook in het straatbeeld gebracht. De Sanük sandalen zijn kenmerkend doordat de bovenkant gesloten en de onderkant een slipper is.

Buiten de sandalen die centraal staan in de Sidewalk Surfers collectie is er ook een uitbouw naar slippers. Deze collectie onderscheidt zich aan de hand van een ´fun´en ´funky´uitstraling. Zo zijn er voor de dames de Yoga mat, een teenslipper waarvan de zool uit yogamat bestaat, en een funky teenslipper met als extra detail een lange slobkous er aanvast.

 

Het gevoel van ‘ik heb niks aan mijn voeten’ krijg je in alle dames-, heren- en kinderenmodellen van Sanük. Dit dankzij de Barefoot Un-technology. Door het op een natuurlijke manier versterken van de spieren in je voeten kunnen schokken tijdens het lopen beter geabsorbeerd worden.