TOP

EE LABELS: Een nieuwe generatie duurzaam verpakken

Een nieuw en duurzaam alternatief voor plastic mailers en kartonnen dozen: de Paptic verpakkingen van EE Labels. Ideaal voor het verzenden van webbestellingen want sterk, snel en efficiënt te verpakken én gemakkelijk te recycleren met papier of karton.

Familiebedrijf EE Labels produceert en levert al sinds 1900 brandingmaterialen zoals labels, hangtags en verpakkingen aan vele merken. Met een eigen fabriek in Nederland en Turkije en verschillende productiepartners wereldwijd zorgt het bedrijf voor lokaal geproduceerde producten van hoge kwaliteit. Altijd met minimale impact op het milieu, zodat ook de generaties na ons hiervan kunnen genieten.

NIEUW EN DUURZAAM VERPAKKINGSMATERIAAL
De toenemende vraag naar een duurzaam alternatief voor het verpakken van kleding of andere artikelen leidt tot de lancering van een nieuw EE LABELS product: PAPTIC verpakkingen. Dit nieuwe materiaal is een duurzaam en sterk alternatief voor plastic verzendverpakkingen én zelfs kartonnen dozen, waarmee veel lucht getransporteerd wordt. Door het besparen van volume nemen niet alleen transportkosten maar ook de hoeveelheid CO2 uitstoot af.

EFFICIËNT EN COMFORTABEL VERPAKKEN
Waar verzendplastic of bio-degradable verpakkingen niet goed gerecycleerd kunnen worden heeft kraftpapier als nadeel dat het snel scheurt en niet voldoende waterbestendig is. Paptic mailers van EE Labels zijn dat wel en hiermee verpak je snel en efficiënt én zonder het openhalen van de huid. De verpakking is herbruikbaar en kan dus ook voor bijvoorbeeld retourneren gebruikt worden.

PREMIUM UITSTRALING
Ook de klantenervaring is getest met deze verpakkingen. Artikelen verpakt in Paptic worden als meer premium gezien, het verhoogt de customer value met 12%. Het materiaal voelt namelijk zeer zacht aan, hoe meer het wordt gebruikt hoe beter het gevoel. Daarnaast zijn de mailers geheel met eigen ontwerp te bedrukken, EE LABELS levert de custom verpakking geheel op maat.

Voor de snelle beslissers: plaats je bestelling nog vóór 2022 bij EE LABELS en ontvang de drukplaat (ter waarde van €96) gratis! Bestellen kan vanaf 5.000 stuks.

Voor meer informatie:
Marloes Evers

e-mail: marloes@eelabels.nl
tel: 040-2241144