TOP

Dit is de nieuwe mannenmodecollectie van Camel Active voor herfst-winter 2020-2021

Het overkoepelende thema voor de herfst-wintercollectie van Camel Active voor 2020-2021 is Duality of Life.

Duality of Life. Dit is het thema in de herfst-wintercollectie 2020-2021 van Camel Active. Inspiratie hiervoor komt van de wisselende sociale stromingen die we als mondiale samenleving ervaren. Deze

dualiteit komt tot uiting in contrasterende elementen, zoals colourblocking en ton sur ton materiaalmixen. Ook worden sportieve stijlelementen gecombineerd met workweardetails en verwijzingen naar outdoorkleding. In de collectie zijn het niet alleen kleur, materialen, pasvorm en design die aan de mode ten grondslag liggen.

Camel Active heeft ook oog voor de klimaatverandering. Dat zien we in de multifunctionele en seizoensonafhankelijke stijlen die het brengt, maar ook in de milieuvriendelijke manier van produceren. Hoewel Camel Active naar de toekomst kijkt, is het zijn verleden niet vergeten. De collectie is ontwikkeld met behulp van belangrijke looks die altijd worden gedefinieerd door herinterpretaties van iconische stijlen zoals veldjacks, cargo pants, adventure shirts of outdoor boots.

Het collectiethema dualiteit en de aandacht voor het klimaat, zien we in veel items terug. Bijvoorbeeld in een 2-in-1 jas van mat, compact katoen in een nette parkastijl met een uitneembare gewatteerde binnenjas van pet gerecycled polyester. De geschiktheid voor alle seizoenen loopt door de hele collectie. Zo is er een outdoor corduroy colbert met afneembare gewatteerde binnenlaag die kan worden aangepast aan alle weersomstandigheden.

Info: www.camelactive.de, 06-21593734