TOP

Dieter de Cock nieuwe designer Cold Method

Cold Method heeft Dieter de Cock als nieuwe designer aangetrokken. Hij zal samen met de Engelse ontwerper Mark Ainsworth de collectie gaan neerzetten. De Cock deed veel ervaring op als mannenmodeontwerper bij Viktor & Rolf en Blue Blood.

Dieter de Cock wordt verantwoordelijk voor het ontwerpen van de gehele collectie in samenwerking met de Engelse ontwerper Mark Ainsworth. Volgens Cold Method heeft Dieter een verfijnde smaak op het gebied van kleur en kwaliteit en is hij in staat om mode te combineren met commercie.

Over Dieter de Cock
Dieter de Cock is geboren in Wetteren, België in 1978. Hij studeerde aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Gent in 2002. Hij begon zijn carrière als assistent hoofd-designer voor Stephan Schneider. In 2006 is Dieter gestart als mannenmodeontwerper bij het Nederlandse ontwerpersduo; Viktor & Rolf. Dieter heeft ook onder licentie de collecties met zijden accessoires en zonnebrillen ontworpen. Begin 2009 stapt hij over als naar het denimgeoriënteerde merk; Blue Blood.