TOP

Deze outdoor-stoffen zijn een must in de tuin

De lente komt eraan! Dat betekent dat we steeds meer tijd door gaan brengen in onze achtertuin. Maar, kan jouw tuin wel wat sfeer gebruiken? Dan kan het zijn dat er wat accessoires ontbreken. Met name accessoires gemaakt van stof die bestand zijn tegen weer en wind zijn helemaal hip and happening. Hieronder praten we je bij.

1. Tuinkussens

Een tuinset inclusief tuinkussens maken jouw tuin in een klap gezellig. Een tuin mag namelijk een echte eyecatcher hebben en vaak is dat de zithoek. Kies bijvoorbeeld voor Borek tuinmeubels. Deze tuinmeubels staan bekend om hun luxe uitstraling en ze hebben in de meeste gevallen een heerlijk tuinkussen. Bovendien kun je tuinkussens ook combineren met sierkussens. Ook is dit dé manier om wat kleur toe te voegen aan jouw tuin. Hoe bonter, hoe beter! 

2. Een buitenvloerkleed

We weten allemaal hoe gezellig een vloerkleed in een woonkamer staat, laat staan hoe leuk een buitenvloerkleed is. Het geeft gezelligheid aan de zithoek, maar je kunt er ook voor kiezen om het buitenvloerkleed op een andere plek neer te leggen. Combineer het kleed met planten en geef meer kleur aan jouw tuin. Bovendien zijn de buitenvloerkleden gemaakt van weersbestendig materiaal, zodat je ‘m dag en nacht buiten kunt laten liggen. Wel zo handig.

3. Een dierenvacht

Heb jij een overkapping waar jij vaak met vrienden en familie tot in de late uurtjes doorbrengt? Dan wil je dat jouw gasten zich hier kunnen vermaken en zich op hun plek voelen. En een sfeervolle omgeving is daarvoor de doorslaggevende factor. Kleed de overkapping daarom gezellig aan en kies jouw eigen stijl. Vaak doet een dierenvachtje wonderen en bovendien past deze in elke stijl, of je nou een landelijke of een strakke tuin hebt. Leg dit vachtje onder jouw luxe barkruk, of leg hem er deels overheen. Dit zal een knus effect geven aan jouw zithoek. Natuurlijk is het wel een pre om te kiezen voor een imitatievacht.

4. Jute, jute en nog meer jute

Tegenwoordig is jute niet meer weg te denken uit de binnen- en buiteninterieurs. En dat is ook niet zo gek, want jute is een leuke stof om te verwerken in jouw tuin. Je kunt er namelijk alle kanten mee op: een juten lamp voor onder de overkapping, een juten vloerkleed voor bij de zithoek en je kunt zelfs jute gebruiken om jouw planten te beschermen. Bovendien kun je jute gebruiken in iedere tuinstijl, vooral als je het bohemian-stijltje wil toepassen.