TOP

Deze Alberto-stukken zijn de moeite waard om in te investeren

ALBERTO heeft nu het assortiment hoogwaardige denims uitgebreid met smart casual en dressy broeken voor het winterseizoen 2023: het premium segment. Steekwoorden hieraan zijn: zorgvuldig gekozen materialen met de perfecte snit, gedempte kleurnuances met een subtiel patronenspel, ongeëvenaard draagcomfort van het hoogst modieuze niveau en de beste functies met een verfijnde look.

Het resultaat: begeerlijke broeken van de beste kwaliteit voor elke gelegenheid van kantoor tot aan de bar. Ze zijn direct herkenbaar aan de exclusieve taillebandlipjes en een speciaal ontworpen label.

Om de première van de Premium Casual Pants te markeren, presenteert ALBERTO naast een stijl in een moderne wollook, ook broeken die gemaakt zijn van zachte en zeer elastische gebroken keper. Deze zetten de toon met verfijnde contraststiksels en dubbele lussen in de natuur, crème, militair, middengrijs en zwart. De slim-fit Supersoft Broken Twill gaat nog een stap verder. De extra zachte katoen/tencel/T400 blend stof zorgt voor onverslaanbaar comfort, terwijl het kleurengamma van gebroken wit, natuur, beige, blauw en middengrijs de perfecte look toevoegt.

In het Premium Dressy-assortiment heeft het broekenlabel zijn iconische Ceramica in Premium opnieuw gelanceerd met nieuwe labels, taillebandvoeringen, knopen en contrasterende stiksels die bij het label passen. De broek is verkrijgbaar in marineblauw, zwart, grijs, militair, beige en bruin.

Voor het winterseizoen 2023 richt ALBERTO zich volledig op authentieke vintage wassingen voor de premium denims. Naast slims en superslims is er ook een taps toelopende pasvorm en een regular fit. De Premium Tencel Denims, verkrijgbaar in verschillende grijze en blauwe wassingen, vallen opnieuw op met hun verfijnde ‘destroyed and repared’-elementen, evenals de exclusieve premiumfuncties met schitterende knoppen, labels, binnenvoeringen en de Safe Pocket.

Wat alle broeken uit ALBERTO’s premiumsegment gemeen hebben – of ze nu casual, dress pants of denims zijn – is dat ze verslavend zijn. Als je eenmaal een paar hebt gehad, wil je nooit meer iets anders. Het is maar goed dat er voor bijna ieder draagmoment eentje beschikbaar is!

Info: alberto-pants.com | agent Nederland: Fashion Friendz | + 31 30 687 78 88