TOP

De sport in het kort

Veel merken hebben deze week goed nieuws te melden. Ze vielen in de prijzen, geven zelf prijzen weg en namen een nieuwe showroom in gebruik. Een overzicht van de laatste nieuwtjes uit de sportbranche.

Elan: je eigen ski graphics

Skiërs die er altijd al van hebben gedroomd om op zelf ontworpen freeski’s te rijden, krijgen nu die kans bij Elan. Door mee te doen met de ontwerpcompetitie van het merk maken zij kans op een paar freestyle ski’s met een eigen design. De winnaar wordt bovendien uitgenodigd om te komen feesten tijdens de Rogla Freestyle Week in Slovenië, de thuisbasis van Elan. De Elan Puzzle vormt de basis van deze ski en is een pure allround freestyle ski. Met rocker in de tip & tail, de gelamineerde houten kern en sidewall constructie is dit volgens Elan de ultieme park en poeder ski. Meedoen aan de ontwerpwedstrijd kan hier en is nog mogelijk tot 15 maart 2011. De winnaar wordt gekozen door het Elan Freeski Team en op 18 maart bekend gemaakt.

 

Saucony: nieuwe showroom

Saucony is dit winterseizoen gestart in een volledig nieuwe showroom. Het runningmerk is naar de begane grond (showroom A15) verhuisd en beschikt nu over een dubbel zo grote showroom. Hiermee verlengt Saucony haar aanwezigheid in het Brandboxx Sports Business Center met minimaal vijf jaar. “Dankzij deze nieuwe showroom kunnen we ons imago op de juiste manier uitdragen en kunnen we inspelen op onze toekomstige groei: running is hot! Daarnaast zijn wij specialist in dit segment met goede innovatieve producten die een perfecte presentatie verdienen”, licht Erik Pauel (marketing manager Saucony) toe.

 

Sanuk: Sima award

Sanuk heeft iets te vieren. Tijdens de achtste Sima Image Award, gehouden in the House of Blues in Anaheim (Californië), is het merk in de prijzen gevallen. Sanuk’s Yogamat won in de categorie ‘Footwear Product of the Year’ en liet hiermee vele gerenommeerde merken achter zich. Het doel van de award uitreiking is het meest originele en innovatieve werk/product uit de surfindustrie te eren. Meer dan 700 mensen man woonden de uitreiking van de Sima awards bij.

 

Mizuno: ispo award

Mizuno´s nieuwe ‘Breath Thermo’ collectie heeft de gerenommeerde Runner’s World  Ispo-Award 2011 gewonnen in de categorie ‘Running Apparel’. Een deskundige jury, samengesteld door ‘s werelds grootste running magazine, beoordeelt alle nieuwe innovaties, concepten en producten die tijdens Ispo gepresenteerd worden. Belangrijke criteria voor de 2011 awards waren de hoge mate van innovatie, de mogelijkheid van dagelijks gebruik en de verkooppotentie. Verder moet het product deel uit maken van een succesvolle productlijn, een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben, een niet-standaard design zijn en van innovatieve materialen gemaakt zijn. Mizuno’s Breath Thermo voldeed al aan deze criteria.