TOP

De nieuwe collectie van Mexx: inspiratie uit de Franse Rivièra

De lente-zomercollectie 2023 van Mexx is geïnspireerd op de Franse Rivièra, met een mix van het Franse 'je ne sais quoi' gecombineerd met de Nederlandse nuchterheid. Mexx werkt dit seizoen weer met een aantal ‘drops’ van januari tot april.

De Basic collectie bestaat uit tijdloze ‘investeringsstukken’. Het perfecte basic T-shirt of blouse, die mooie zwarte blazer met bijpassende broek voor kantoor of in een stoere trendy combinatie op een loose fit denim.

Bij Thema 1 zien we veel blauw. Stippenprints gecombineerd met strepen geven een casual vibe, maar in combinatie met tone-on-tone of een delicate broderie worden de looks verheven tot casual chic.         

Thema 2 bestaat uit zachte, warme, zomerse kleuren zoals ‘burned orange’. Ook hier speelt Mexx weer met combinaties. De bermuda gecombineerd met een blazer en een hakje; avondje uit – met een tanktop en een sneaker: dagje winkelen.

Thema 3 bestaat uit fellere kleuren, uni of in combi met prints, en brengt verfrissing in de collectie met roze en turquoise tinten. Luchtige palazzo pants met kleurrijke prints gecombineerd met een fris wit T-shirt en een Mexx slippertje.

Maak een afspraak via reception@mexx.com om de nieuwe Mexx collectie te bekijken in onze showroom.

Hoofdkantoor & Showroom: James Wattlaan 7 | 5151 DP Drunen