TOP

De leukste badmode trends van 2021

Het is weer zomer! Tijd om al je bikini’s en badpakken uit de kast te halen en naar het strand te gaan. Zoals elk jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van badmode. In deze blog lees je alles over de nieuwste badmode trends van 2021 volgens LASCANA.

Kleurrijke bikini’s en badpakken

Je hebt bikini’s in allerlei vormen en kleuren. Zo zijn bandeau bikini’s ideaal als je geen tan lines wilt. En kan je beter kiezen voor een beugelbikini voor de nodige ondersteuning. Daarnaast heb je ook high waist bikini’s. Hoge bikini broekjes accentueren mooi de rondingen van je lichaam. Daarnaast is het perfect om er een buikje in te verbergen. Zo kan je zonder zorgen het strand op gaan! Ongeacht welke soort bikini’s je kiest, zien we dat de trend van deze zomer kleurrijk is. Zorg er dus voor dat je een bikini hebt waarin je lekker opvalt, bijvoorbeeld van LASCANA. De trendkleur van dit seizoen: alle soorten paars!

Ga voor strepen

Strepen zijn tijdloos en komen elk jaar weer terug! Verticale strepen zorgen voor een optisch slankere look. Horizontale strepen maken je breder. Wanneer je jouw lichaam kent, kun je goed spelen met de richting van de strepen om daarmee bepaalde lichaamsdelen te accentueren. 

Bloemenprint

Ook dit jaar is de bloemenprint erg populair. Je hebt deze in allerlei verschillende varianten. Felle en minder felle kleuren, uitbundige bloemen of juist wat subtieler. Met de bloemenprint kun je verschillende kanten op, dus kies voor de variant die het beste bij jou past. 

Sexy badpakken

Draag je liever een badpak dan een bikini? In een badpak laat je jouw figuur perfect uitkomen. Daarnaast zijn badpakken tegenwoordig alles behalve saai. Geen oubollige badpakken zonder vorm en weinig variaties. Je hebt genoeg keuze uit badpakken in allerlei vormen en kleuren. Denk aan badpakken met bandjes, bandeau badpakken en badpakken met beugel. Net als bij bikini’s heb je ruime keuze uit leuke kleuren en prints. 

Mix & Match

Ben je wat onzeker over je boezem? Kies dan voor een rustige top en voor een opvallend broekje. De aandacht wordt hierdoor verplaatst naar jouw billen! Dit kan heel makkelijk door verschillende setjes te mixen en te matchen, waardoor je ook nog eens een unieke bikini hebt.

Dit zijn de badmode trends voor 2021. Trends zijn leuk, maar kies altijd voor een bikini of badpak waarin je je comfortabel voelt. Wanneer jij lekker in je vel zit, kan geen één trend daartegen op! Ben je op zoek naar een leuke bikini of badpak dat aansluit op deze trends? Ontdek dan snel de badmode collectie van LASCANA.