TOP

De Koning is nieuwste aanwinst voor Brunotti riderteam

Zette zeilster Marcelien de Koning vorig jaar na acht jaar een punt achter haar succesvolle zeilcarrière. Water speelt wederom een hoofdrol in haar leven. Tegenwoordig staat de 31-jarige op een ranke Olympische RS:X surfboard. De meervoudige zeilwereldkampioene en winnares van het olympische zilver wil zich namelijk als windsurfster proberen te plaatsen voor de Olympische Spelen van 2012 in Londen.

Met nog vier andere surfsters maakt de Koning deel uit van een nieuw project van het Watersportverbond om het vrouwensurfen in ons land op de kaart te zetten. Met als einddoel hopelijk olympisch eremetaal. Als het aan de Koning ligt, behoort ze binnen afzienbare tijd tot de mondiale elite bij de vrouwen.

 

Het merk Brunotti gaat haar ondersteunen op weg naar de Olympische Spelen. “Het is mooie samenwerking die veel verder strekt dan het dragen van Brunotti kleding, Brunotti deelt haar expertise met mij wat onder andere heeft geleid tot mijn nieuwe website“, aldus de Koning.

 

Henk Nergsma de CEO van Brunotti Europe wilde ook nog wat kwijt over de nieuwe Brunotti rider: “De Koning is een goede aanwinst voor Brunotti omdat zij over de juiste ‘Feelin’good’ uitstraling en mentaliteit beschikt. Zij is een gepassioneerde sporter met een duidelijk doel voor ogen. Daarnaast is het een goede manier voor Brunotti om publiciteit te generen. We zullen haar ondersteunen op weg naar Goud op de Olympische Spelen!”