TOP

Cursus Facebook en Twitter: kan Facebook extra klanten opleveren?

Heeft jouw bedrijf al een Facebook pagina? Het medium is met ruim 7,3 miljoen gebruikers het grootste sociale netwerk in Nederland. Het biedt voor ondernemers kans om dicht bij de doelgroep te komen en extra klanten én omzet te generen. Mits de mode professional goed voor ogen heeft wat zijn Social Media-strategie is. Wil je leren hoe je dit succesvol aanpakt? MYbusinessacademy organiseert 4 oktober voor de derde keer de succesvolle cursus Facebook en Twitter 1.0.

Hoe zorg je ervoor dat de doelgroep jouw Facebook-pagina vindt? Hoe kan Twitter extra klanten opleveren? Op welk tijdstip van de dag is de bereidheid van consumenten om te reageren op een tweet het grootst? Oftewel: hoe maak en beheer ik een succesvolle Facebook en Twitter pagina in zo min mogelijk tijd? Deze en andere vragen worden 4 oktober beantwoord in de cursus Facebook en Twitter 1.0.

Docent
De docent van de cursus is Árpád Gerecsey, eigenaar van SocialPeople: een doe-bureau voor social media. Daarnaast verzorgt hij gastcolleges op de Universiteit van Amsterdam. Gerecsey heeft onder andere gewerkt als CEO bij World Press Photo.

Kennismaken met de cursus
Alvast een voorproefje van de cursus? In mei vond de cursus voor de tweede keer plaats. Klik hier voor een verslag van het Facebook gedeelte van de cursus.

De cursus Social media: Facebook & Twitter 1.0 vindt donderdag 4 oktober plaats in Utrecht. Textilia-abonnees krijgen 10% karting op de inschrijfkosten. Klik hier voor meer informatie.