TOP

Cube Fashion Centre in Almere: past zich steeds aan huidige tijdsbeeld en trends aan

Het Cube Fashion Centre is vanaf de A6 duidelijk herkenbaar voor iedereen die Almere nadert, maar binnen is het beursgebouw voortdurend aan verandering onderhevig.

Door verbouwingen en uitbreidingen past de Cube zich steeds aan het huidige tijdsbeeld en nieuwste trends aan. Met als meest recente uitbreiding de Beauty Cube in het souterrain waar tal van merken en toeleveranciers in de beautybranche zich gezamenlijk presenteren. Vrijwel alle showrooms zijn al gevuld en de opening staat komend voorjaar gepland.

Voor exposanten biedt Cube Fashion Centre de mogelijkheid klanten te ontvangen in een overzichtelijke omgeving met een huiselijke sfeer en een hoog serviceniveau. In een tijd dat een beursbezoek niet meer vanzelfsprekend is, is een showroom bovendien een veilige manier om klanten te ontvangen. Het Cube Fashion Centre heeft het afgelopen jaar dan ook veel nieuwe exposanten mogen verwelkomen, maar er zijn nog enkele showrooms vrij.

Bezoekers zijn 365 dagen per jaar welkom in het Cube Centre. Op 6,7 en 8 februari staan bovendien de inkoopdagen voor body fashion en big brands (grote maten) op het programma.

Info: cubecentre.nl, 085-9022621