TOP

Clarks is klaar voor de toekomst met SRS en Adyen

Efficiënt, veilig, flexibel en toekomstproof het (mobiele) betaalverkeer regelen? Dit is nu mogelijk door de nieuwe samenwerking tussen SRS, solution provider voor POS en ERP voor de moderetail en betaalplatform Adyen.

Niets vervelender dan ‘nee’ te moeten verkopen aan klanten. Zoals Björn Mulder, franchisenemer van acht Clarks-schoenenwinkels meemaakte: “We liepen regelmatig omzet mis doordat internationale klanten niet in onze winkels konden afrekenen via moderne mobiele betaalmethoden als smartwatches, Apple Pay en Alipay of buitenlandse creditcards. De samenwerking tussen SRS en Adyen biedt de oplossing. Met deze nieuwe integratie kunnen we consumenten beter en sneller bedienen. Zij kunnen nu probleemloos afrekenen zoals ze gewend zijn in hun thuisland, waardoor de verkoopcijfers stijgen.” Daarnaast is het retourproces vereenvoudigd voor zowel online- als winkelaankopen. Met een druk op de knop, wordt het geld geautomatiseerd teruggestort op de rekening van de aankoop. Hierdoor is cash geld niet meer nodig en is fraude uitgesloten, omdat betalingen feilloos kunnen worden herleid.

Snellere cashflow

De nieuwe samenwerking tussen SRS en Adyen biedt meer voordelen voor retailers en consumenten. De partners bestempelen de nieuwe betaalmogelijkheden dan ook als ‘toekomstproof, efficiënt, veilig en een middel voor omzetgroei’. Omdat Adyen over een banklicentie beschikt, kan het alle omzet van een winkeldag in één keer uitkeren. Waar dit traditioneel soms weken kan duren met creditcards, schiet Adyen dit aan de retailer voor. Dit resulteert in een snellere cashflow en gemakkelijke boekhouding.

Eén compleet pakket

De mogelijkheden van Adyen sluiten perfect aan bij de dienstverlening van SRS. Door het POS-systeem van de solution provider te combineren met een Adyen-terminal, wordt het nog eenvoudiger om internationaal uit te breiden, buitenlandse betaalmethodes te accepteren, maar ook de verkoopinteractie persoonlijker te maken met mobiele betaalautomaten. De partners bieden een compleet pakket, inclusief kassa, Adyen-terminal, installatie en technische service. Mulder: “Als ondernemer hoef je bijna niet meer om te kijken naar je betaalverkeer. Deze oplossing biedt zoveel meer gemak, snelheid en omzet.”

 

Voor meer informatie: www.srs.nl of e-mail via info@srs.nl

036-5487030

Partners SRS en Adyen bestempelen de nieuwe betaalmogelijkheden als ‘toekomstproof, efficiënt, veilig en een middel voor omzetgroei’