TOP

CKS presenteert pre-springcollectie 2013

CKS liet zich voor de pre-springcollectie 2013 inspireren door verschillende dansstijlen. Voor jongens en meisjes staan elk drie thema's op het programma.

Ballet, moderne dans en streetdance zijn de inspiratiebronnen voor de girls pre-spring collection 2013. Antraciet en wit zijn de hoofdkleuren in het eerste thema ballet. Ze worden aangevuld met zacht roze en wit goud. Coole gewaxte skinny jeans worden gecombineerd met fonkelende details. Voor een funky touch  worden tulerokken met beprinte Milano blazers. Het tweede thema is geïnspireerd op de moderne dans. Een mix van wit met een dosis fluorescerend roze en geel, maar ook de zilveren accenten zorgen voor de juiste party touch. Het laatste thema voor meiden, street dance, is een kleurige mix van heldere tonen als rood, navy, wit en goud. Gestreepte T-shirts en coole bloesjes zijn verkrijgbaar bij heavy washed, garment dyed chino’s.

Voor jongens heeft CKS de thema’s jazz, techno en de harbour sound in petto. We keren terug naar het ontstaan van de jazz cultuur en integreren de bronzen kleur van de instrumenten in onze collectie. Trendy bretels, funky bow ties (strikken) en een cool driedelig pak zijn de blikvangers. Hoofdkleuren in deze jazzy collectie zijn antraciet, wit en cognac. Het technothema is geïnspireerd op de underground music: parachute stoffen, rubber en zwart metaal zijn de ingrediënten van deze industriële look. De stylisten kozen voor wit, electric blue, cobalt en antraciet als de belangrijkste tinten in deze collectie. ‘Harbour sound’ is een preppy thema met een navy twist: wit, rood en donkerblauw zijn de belangrijkste kleuren in deze collectie. Als eyecatchers zijn speelse ruiten, vintage accenten in goud en rode blazers gekozen.

Info: Mark Bakker Agenturen > 020 – 6958565, info@markbakkeragenturen.nl