TOP

Kindermodebeurs in Holiday Inn zoekt nieuwe merken

De hotelfair in het Holiday Inn in Amsterdam, die plaatsvindt op 8 en 9 juli 2012, heeft nog plaats voor nieuwe deelnemers.

Op 8 en 9 juli, tegelijk met de Kleine Fabriek, organiseert een aantal kinderkledingbedrijven weer een hotel fair kindermode in het Holiday Inn Hotel te Amsterdam. Wouter de Vries, organisator van de beurs ziet nog ruimte voor nieuwe deelnemers.

De hotelfair trekt niet alleen klanten uit de regio Amsterdam. Winkeliers uit het hele land komen dat weekend naar Kleine Fabriek en nemen het bezoek aan de collecties in het Holiday mee in hun planning. “We zien de beurs als service en zien er veel van onze klanten. Daarmee is dit ook een lonend evenement voor de deelnemende merken”, vertelt Wouter de Vries.

Deelnemende leveranciers aan deze beurs zijn Van Gennip Textiles, Obermeyer, Van de Krans en Ziezoo. De collecties die geshowd zullen worden zijn van de merken Dirkje Babywear, DJ-dutchjeans Kids, Lentiggini Swimwear, Blue Seven, La Petite Couronne, Ziezoo Baby en Ziezoo Kids.

Geïnteresseerde labels kunnen contact opnemen met Wouter de Vries via wouter.devries@vgt-dirkje.nl of 06-22336618.

Info: http://www.dirkje.nl/