TOP

C.P. Company komt met gepersonaliseerde kleurservice

Het Italiaanse C.P. Company biedt klanten binnenkort de kans om zelf een unieke kleur voor hun jack te kiezen.

Streetwearmerk C.P. Company biedt vanaf november de ‘bespoke colour service’ aan. Via deze nieuwe service krijgen klanten de mogelijkheid om een jas in hun eigen gekozen kleur te verven. Volgens het merk zoeken fervente verzamelaars en kenners binnen de streetwearwereld steeds vaker naar gelimiteerde en unieke producten. Niets is unieker en gelimiteerder dan een jas waarvan er maar één bestaat, vindt C.P. Company. 

 

Kleurenstaal

Onder begeleiding van een ‘colour tailor’ kiest de consument een kleur uit verschillende Pantone-kleurenreferenties, waarna deze selectie naar het laboratorium in Milaan wordt gestuurd. Na goedkeuring van de kleurenstaal zal de jas in twee weken verschillende verftechnieken ondergaan, waarna het eindproduct wordt verstuurd naar de eigenaar. 

 

Goggle hoodie

In eerste instantie kunnen klanten aan de slag gaan met de bekende ‘goggle hoodie’, de jas met ingebouwde protectiebril in de capuchon. De service wordt begin januari uitgebreid ten tijde van de opening van het eerste vlaggenschip in Milaan. 

 

4

3

2

1