TOP

Brunotti introduceert een geheel nieuwe collectie

Brunotti's strategie richt zich anno 2012 op internationale expansie en het bewerken van een nieuw segment; de modebranche. De modische lifestyle sublijn voor spring 2013 is een stap in de goede richting. De collectie oogt volwassen en stoer.

De spring collectie is geïnspireerd door de studerende Brunotti teamriders die actief zijn in boardsports zoals surfen, kitesurfen en snowboarden. Tijdens hun studententijd willen de teamriders volgens Brunotti nog steeds hun boardsports lifestyle vasthouden en zich tegelijkertijd ook volwassen en stoer kleden. In de nieuwe Brunotti spring collectie vind je volgens het merk deze elementen terug in een combinatie van kwaliteits producten met een surfy college look met opvallende wassingen en vintage details.

Collectie
Zonder de Italiaan Claudio Brunotti, zou het merk nooit hebben bestaan en daarom verwijzen veel ´good old´ details in de collectie items naar de Italiaanse roots en rijke surf historie. De collectie bestaat uit hoodies, T-shirts, polo’s, sweatpants, walkshorts en jacks. Deze collectie is voor dames, heren en kids.