TOP

Brunotti helpt ondernemer met online trainings-tool

Om de extreem geïnformeerde consument 2.0 tevreden te houden moeten ondernemers en hun teams goed op de hoogte zijn van de merken die ze verkopen. Brunotti bedacht daarom een slimme online trainings-tool voor winkelpersoneel.

Boardsports lifestyle merk Brunotti introduceert een online trainings-tool ontwikkeld voor winkelpersoneel. Door middel van deze trainings-tool kan winkelpersoneel in hun eigen te bepalen tijd en locatie zelf een online training van het merk volgen. Brunotti introduceert deze tool omdat zij denkt dat service en het juiste advies geven aan de consument tegenwoordig steeds belangrijker is voor winkeliers.

Trainings website
Door in te loggen op de trainings website komt een personeelslid alles te weten over de geschiedenis van het merk en over de zomercollectie 2012. Dit wordt visueel gemaakt door middel van filmpjes, slides en vragen. Brunotti laat via een persbericht weten dat zij ieder seizoen de website aanpassen, zodat er altijd up-to-date informatie te vinden is.

Brunotti-experts
Volgens Brunotti wil een consument tegenwoordig steeds meer weten over de achtergrond van een merk en het juiste advies over pasvorm en kwaliteit. Door het ontwikkelen van de nieuwe trainings-tool speelt het merk hier op in. Winkelpersoneel weet, na het volgen van deze online training, meer over het merk en de collectie.